Tv Ekran Tamir Merkezi Tv Fabrikası

27-04-2018 10:43
Türkiye'nin en büyük Lcd, Led, Plazma tv panel satışı, tv ekran tamir ve değişim teknolojisine sahip, televizyon yedek parça tedarik ve satış merkezi tvfabrikasi.com yeni yerinde İstanbul Bağcılar'da hizmetine devam ediyor. Öz Sönmez Elektronik kuruluşu olan Tv Fabrikası yıllardır süregelen tv tamirciliği deneyimiyle birlikte ekiple bütünleştirilmiş profesyonel hizmet alanı haline gelmiştir. Tv Fabrikası tüm televizyon servislerinin ortak servis merkezi özelliğini taşımaktadır.

Neden Tv Fabrikası?


Tv Fabrikası alanlarında uzman mühendisler ile televizyonlar için en doğru tespiti yapmaktalar. Günümüzde birçok televizyon servisi özellikle Lcd, Led, Plazma, Oled tv lerde panel arızalarında tv panelini değiştirerek sorunlara çözüm bulmaya çalışırlar. Çözüm noktasında yılların profesyonel deneyimi ve teknolojik altyapısı sayesinde Tv Fabrikası lcd tv panel tamiri ya da tv ekran tamiri de denilebilir arıza tespit ekibi tarafından onarılarak çözülebilecek bir durum söz konusu ise öncelikle onarımına giderler. Ülkemizde Lcd tv panel tamir onarım teknolojisine sahip nadir firmalardan biridir. Bünyesindeki elektronik mühendisleri ve elektronik teknisyenleri sayesinde tamir ve değişim süreçlerinde sorunsuz işlere imza atmaktalar. Ülkemizin heryerinden tüm markaların tv servislerinin tv panel onarım ve değişim işlemlerinde yıllardır süregelen güvenilirliğini en üst düzeye taşımışlardır.

tv panel ekran tamiri

Tv Fabrikası'nda LCD, LED, Plazma, OLED Tv panel tamir ve satış, tüm markalarda tv ekran tamir onarım işlemleri, tv panel değişimi, lcd led tv panel satışı, tv panel fiyatlarına, tv ekran koruyucu cam ya da filmlerin kullanılmamasından doğan tv panel sorunları, tv board çeşitlerinden tv mainboard anakart modelleri, Samsung tv mainboard, Lg tv main board, Sunny tv anakart, Vestel, Arçelik, Beko ve diğer tüm markalar için tv main board anakart modellerine, elektronik malzemelerin son dönemde en çok aranan tv yedek parça ekipmanlarından olan dled, eled, sled gibi led tv panel ledleri çeşitlerine, tv board kategorisinde tv power boardlara, tv invertör kartlarına, t-con çeşitlerine, pcb driver board, y-sus z-sus board, buffer board, logic board çeşitlerine ve diğer tv yedek parça ekipmanlarına ulaşabilirsiniz. Siz de bir tv servisiyseniz, tüm marka/model lcd, led, oled, plazma televizyonlar için tamir onarım, tv panel tamir ve değişim işlemlerinizi servis talebi formu ile bize ulaştırabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.